Monday, 24 August 2015 09:40

Avoin hakemus

Written by

Haen analyyttistä kykyä ja asiantuntemusta ulkoisen laskentatoimeen ja/tai rahoitukseen liittyviin tehtäviin. Osa-alueita joista olen varsinaisesti kiinnostunut ovat konsernintilinpäätös (FAS/IFRS) mm konsollidoinnit, sisäisten katteiden eliminoinnit jne., sekä IAS/IFRS standardit ja sovellukset. Yritysjärjestellyt ovat osa-alue johon olen pitkään halunnut erikoistua ja uskon että minulla on siihen vahvat valmiudet. 

Hyvää päivää!

Olen hakeutumassa Aalto-yliopiston Rahoitus ja sijoitus F.E.C. -koulutusohjelmaan (F.E.C. = Further Educated with Companies). Ohjelmaan kuuluu tasokkaan koulutuksen lisäksi noin puolen vuoden työskentely valitussa kohdeyrityksessä. Näissä merkeissä voin tarjota osaamiseni ja työpanokseni yrityksellenne erittäin hyvin ehdoin

Koulutustaustastani ja aikaisemmasta työkokemuksestani johtuen olen erittäin kiinnostunut työskentelemään yrityksessänne. Olen rahoitusalan kokenut ammattilainen ja minulla on yli 6 vuoden kokemus rahoitusanalyysissa, ulkoisessa laskentaloimessa(FAS ja jossain määrin IFRS), konsernin tinapäätöksen laatimisessa, tietokantojen ylläpidossa ja poiminnoissa sekä muuta.   Monipuolisen työurani aikana olen lisäksi työskennellyt uusien analyytikoiden perehdyttäjänä, sekä Kauppalehden toimituksen avustajana. 

Koulutukseltani olen tradenomi ja KTM ja Suomen lisäksi osaan hyvin Englantia, Venäjää ja Bulgaria sekä Saksan perusteet. Minulla on myös hyvät ICT taidot jotka kehittyvät jatkuvasti. 

Henkilönä – olen aikaansaava, tarkka, aktiivinen ja huolellinen. Samalla olen luonnollinen tiiminpelaaja ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta työskentelen hyvin myös itsenäisesti. Lisää minusta ja arvomaailmastani voisitte saada kotisivultani www.newfinns.com , josta löytyvät myös minun CV ja vaikka valokuvia.

Ohjelman puitteissa voimme vapaasti sopia työtehtäväni sisällöstä lähtien tietysti yrityksenne tarpeista. Olen halukas, kyvykäs ja motivoitunut monenlaisiin työtehtäviin ja haluan oppia vielä uutta.

Voinen olla Teihin lähiaikoina yhteyksissä puhelimitse yhteistyömahdollisuuksien selvittämisen merkeissä. Voitte tietysti myös olla yhteyksissä minuun milloin vaan. 

P.S. Huom 27.8-10.9.2015 olen ulkomaanmatkalla, mutta sinäkin aikana olen tavoitettavissa sähköisesti.

Ystävällisin terveisin, Rosti 

Read 1680 times
Login to post comments