The New Finns, eli Uuden sukupolven Suomalainen ja Eurooppalainen on sama kuin luovaa ennakkoluulotonta erilaisuutta!

Hei nimeni on Rostislav Dinkov Suomen ja Bulgarian kansalainen sekä Vihreiden jäsen. Marraskuussa 2013 kirjoitin mielipiteen ”To my Finland with love, ks. liite”, jossa esitin ensimmäistä kertaa kirjallisesti ideani ”Uuden Sukupolven Suomalaisista ja Eurooppalaisista”. Ytimekkäästi ideani määritelmä on yhtään samaa kuin tuottavaa ja luovaa ajattelutapaa riippumatta ihmisen alkuperästä, rodusta, uskonnosta, aksentistatai muusta toissijaisesta seikasta. Näin ollen Uuden Sukupolven Suomalaisena en haluaisi että minun kaltaisia ihmisiä pidetään vähemmistönä.

Vaikka käytännössä olisikin näin, me olemme hyvinvointiyhteiskuntamme laillisia ja täysvaltaisia jäseniä ja näin ollen maksamme verojamme normaali (ei vähemmistö) veroprosentin mukaan sekä vaaleissa äänestämme Suomen (eikä vähemmistö) passilla. Eli mikäli kuin idean ytimenä on ennakkoluuloton luova ajattelutapa, se ei kiellä kenenkään pääsyä sisään, riippumatta siitä onko kyseessä maahanmuuttaja tai kantasuomalainen. Sen lisäksi ihminen ei synny kokoomukselaisena, keskustalaisena, sosiaalidemokraattina, vihreänä jne, ne ovat asioita jotka hän opettelee ja valitsee myöhemmin rationaalisesti tai vaikka tunteellisesti, joten tervetuloa meihin vaikka meikäläisenä! Helsingissä 5.1.2015

P.S. Vaikka eduskuntavaalit ovat vuoden 2015 osalta ohi, uudistamisaloitteeni on elossa jotten olette edelleen tervetulleita. (2015)

P.S.2 Huolimatta faktan että sisällöllisesti kotisivuni on usein N1 Googlella, Yandexilla, Yahoolla jne. , tähän asti minulle ja perheelleni koituneet seuraamukset ovat vakava syrjintä ja kiusausta, joiden seurauksena jouduin poistumaan Suomesta … fyysisesti :) ! (2015 - 2017)

 P.S.3 Kunhan tämä on yksi Suomessa luettuja artikkelia tähän lisäisin että poistuttuani Suomesta, on hyvin epätodennaakoista että ajan toista Eduskuntavaalikampanjaa itse, jos Vihreät päättävät toista voisin toki kokeilla? Toisaalta vaikka newfinns aloite on hyvin epäonnistunut laillisiin haaste- ja pyrkimyksiinsä, kotisivua luetaan ja näin tietoa ja uudistumista pohditaan! Siis jälkimmäinen on sinänsä saavutus - sanavapautena, tasa-arvo- ja oikeuden mukaisuuden pyrkimyksenä, kaikkia varten todellisuudessa!(2018)

P.S.4 Tuomiokirkko aurinkoisenakin päivänä (2019) ...right and wrong - heal the world...

P.S.Varma Kela VALITUSOSOITUS (18.11.2019 - 21.2.2020)

Ystävällisin terveisin,

Rosti